Special: Paard! De behandeling van paarden met bloedzuigers – geselecteerde ziektebeelden

Zij is terecht één van de meest ervaren bloedzuigertherapeuten van Duitsland. Zij is auteur van het standaard vakboek “Blutegeltherapie bij Dieren” en zij komt naar Nederland!

Anke Henne mag absoluut een “expert” genoemd worden als het gaat om de behandeling van complexe ziektebeelden bij paarden. Exclusief voor de door ons opgeleide behandelaars komt zij speciaal naar Nederland om haar waardevolle kennis te delen en tijdens een praktijk-weekend de diepte in te gaan. De inschrijvingen zijn begonnen!

Om helemaal tussen onze “patiënten” te kunnen zitten, zal de locatie een stal midden in het land zijn. De gezonde en inspirerende combi tussen theorie en praktijk, het bespreken van ingewikkelde ziektebeelden en behandelstrategiën maken dit weekend tot een bijzonder waardevol event.

Geplaatst in hond, News, paard, praktijk, Treatment.

2 reacties

 1. Beste,

  Wanneer en waar geven jullie nog cursussen Hirodutherapie ? en wat is de kostprijs hiervan ?
  Alvast bedankt voor uw spoedige reactie.
  Grjts
  Nathalie

  • Dag Nathalie, hartelijk dank voor je vraag, onder het tabblad “agenda” kun je alle gewenste informatie vinden. Klik op de gewenste datum en alle details per event zijn zichtbaar. Mocht je verder vragen hebben dan horen wij dit heel graag!! Ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan wordt je automatisch uitgenodigd voor de cursus. Heb een fijne dag, hartelijke groet, Sabine Hahn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *