Opleidingen

Enige Gecertificeerde Opleiding Bloedzuigertherapie In De Benelux!

Reeds sinds 2012 worden er op regelmatige basis meerdere keren per jaar cursussen Hirudotherapie verzorgd. In nauwe samenwerking met de beste leverancier van bloedzuigers, de Biebertaler Blutegelzucht in Biebertal (vlak bij Giessen/Frankfurt) is hierin een partner die zowel voor de beste kwaliteit bloedzuigers zorgt, maar veel belangrijker nog, steeds op de hoogte is van de nieuwste politieke en wetenschappelijke ontwikkelingen rondom deze spectaculaire methode. Van hieruit wordt onderzoek gedaan, scholingen verzorgd, sprekers uitgenodigd en contacten onderhouden met ’s werelds meest bekende specialisten.

De trainingen worden gegeven door Sabine Hahn (Heilpraktiker/hirudotherapie/natuurgeneeskundige/coach en trainer) en SuSanna Oldersma (hirudotherapie/homeopathie/Doorn-therapie) op de locatie in Zaltbommel. Zij werken al vele jaren met bloedzuigers en delen op een professionele en ongebruikelijke wijze hun kennis en ervaring. Hun missie is dat de bloedzuigertherapie, net als in Duitsland, Engeland, Rusland, Zwitserland, Polen en de VS, tot de alledaagse behandelmethoden gaat behoren en landelijke bekendheid en waardering gaat ervaren.

Voorwaarden deelname:

Uiteraard moeten onze studenten aan strenge eisen voldoen. Het is van groot belang dat wij hoog gekwalificeerde therapeuten opleiden die zich regelmatig bij- en nascholen en over medische basiskennis op HBO-niveau moeten beschikken. Bij specifieke vragen omtrent uw voor-opleiding neemt u aub contact op ia ons contactformulier.

Meer informatie over de eerstvolgende cursus op zaterdag/zondag 12/13 maart 2022? klik  hier en stuur een email!!

Gelijk inschrijven voor 12 en 13 maart 2022?

Dat kan ook, klik hier en maak je inschrijving compleet! Alle details vind je op de inschrijfpagina.

Dit zeggen onze cursisten over onze evenementen:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=wqZDgyUHj4I&feature=emb_logo