Dit zeggen onze cursisten

 

Eerste Cursus gegeven in 2013

Reeds sinds 2013 worden onze bijscholingen en workshops gegeven. Wat toen nog een ééndaagse was, is in de loop der jaren gegroeid tot een heel concept waarbij de basiscursus twee opeeen volgende dagen duurt. Daarnaast kunnen onze cursisten verdiepingsdagen volgen, praktijkdagen, intervisie online en ze kunnen zich laten certificeren als volwaardige hirudo therapeut.

We laten ze nooit alleen, zodat iedereen zich op zijn manier verder kan ontwikkelen in zijn vak. De bloedzuigertherapie neemt hier een belangrijke plek in.

Dit zeggen onze cursisten over ons:

 

” De wijze van overbrengen door Sabine en haar passie is echt TOP! Net als de werkingen en behaalde resultaten. TOP! Zo blij dat ik bij Sabine heb mogen leren en ervaren” (sport-massage paard)

“De theoriedag als een van de boeienste indrukken ervaren, erg goed en enthousiast overgebracht, top! Locatie top!” (osteopathie, cranio, taping mens/paard)

“Sabine wat ben jij een topvrouw! Dankjewel voor de geweldige lesdagen, je enthousiasme en aandacht! Het was helemaal geweldig!” (natuurgeneeskundig therapeut)

“Zeer indrukwekkend!”

“Zeer indrukwekkend wat de bloedzuigers kunnen doen. Veel succes en bedankt!” (natuurgeneeskundige paard)

“Super interessant! Veel mogelijkheden om ze in te zetten, een wereld die voor mij open gaat. Echt top en ik ga me hierin verder verdiepen.” (osteopaath mens/paard)

“meeste onder de indruk: dat ze niet meteen bijten, hoeveel bloed en viezigheid er uit komt, dat het amper pijn doet, dat je ze voor zo veel kunt inzetten. Ik beveel het zeker aan.” (revalidatietherapeut paard)

“Liefdevol!”

“Heel leerzame cursus. Vooral ook dat er zo “liefdevol” met de diertjes omgegaan wordt. Heel interessant. (dierenarts assistente)

“Sabine is een super aangename dame/docent die haar kennis en liefde voor hirudotherapie met passie en geduld overbrengt. Ik hoop haar in mijn verdere carrière nog vaker tegen te komen.” (lymfedrainage therapeut)

“Ongelofelijk!”

“Ben zeer, zeer positief over de therapie en de cursus! De meeste indruk maakten de beestjes en de informatie. Sabine heeft het uitstekend gedaan en ik ga met veel informatie en verbazing naar huis. Het is ongelofelijk hoe een klein beestje zo veel kan doen bij een mens of dier.” (cupping therapeute in opleiding)

“Dat deze kleine beestjes heel veel basaals in een systeem veranderen…Helemaal in de context van deze tijd waarin we leven waarin alles bewezen en onderzocht moet zijn. Het speeksel bevat echter zo veel stoffen waar we geen idee van hebben… (dierenarts)

“Er zijn maar weinig cursussen waar ik met zo veel spanning op het puntje van mijn stoel heb gezeten. De wijze van overdracht van Sabine en Susanna is enorm boeiend en beklijft ook. Nooit bedacht hoeveel ik in de praktijk met deze diertjes kan gaan doen. Ik ga de cursus zeker aanbevelen aan collega’s.” (huisarts)

“Van A t/m Z”

Een liefdevolle energie voor de klas, leuke, groep, heldere uitleg. Proces/behandeling van stap 1 tot na-zorg besproken. Handige handout mee naar huis. Alle info op meerdere manieren beschikbaar. Zou jullie zeker aanbevelen. (natuurgrneeskundig therapeute)

“Erg onder de indruk”

Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit van de bloedzuigers. Zo veel toepassingen had ik niet verwacht. Sabine verteld alles heel liefdevol en vol enthousiasme. Vol energie en inspiratie …. ga ik naar huis. (orthomol. therapeut i.o.)

“Goed gestructureerd”

Goed gestructureerd van basis/theorie tot uiteindelijk praktijk. Alle vragen zijn grondig beantwoord. Heel veel inspiratie, voorbeelden, zeer praktijkgericht. Er hoeft niets veranderd te worden. Dikke dikke dankuwel! (osteopaath paard)

“Goed uitgelegd”

“Was een interessante bijscholing. Zowel theorie als praktijk was goed geregeld. Zeker aan te raden voor diegenen die het ook willen leren.” (cupping-therapeut)

“Very nice experience”

“It was a very nice experience, inspiring, interesting knowledge about the small creatures felt like diving deep into leech world. Though I had a language issue, Sabine and my course colleagues helped a lot to make it more worthy for me. Thank you so much for loving, caring and sharing knowledge.” (ayurvedisch arts)

“Zelf nadenken”

“Ik zou deze cursus zeker aan anderen aanbevelen. De cursus is toegankelijk, betrokken, heeft voldoende diepgang en inspireert om zelf na te denken over wanneer en hoe bloedzuigers in te zetten. Hierdoor leer je mijns inziens meer dan wanneer de theorie verteld wordt en verder niets. Fijne cursus, erg inspirerend! Bedankt” (fysiotherapeute)

 

“Wat een fijne energie!”

“Sabine, bedankt voor een heel fijn weekend. Wat een fijne energie straal je uit, van jou leren is een eitje, ik luister graag naar je. Ik hoop dat we elkaar nog vaker ontmoeten.” (hoefspecialist/manuele lymfedrainagetherapeute paard)