Nieuwe website

U bent op onderzoek uit gegaan naar Bloedzuigertherapie?

Dan bent u hier op de juiste plek.

Wij hebben deze site zeer zorgvuldig samengesteld en bieden informatie zowel voor u als geïnteresseerde die op zoek is naar informatie over behandelingen, maar ook voor u die op zoek is naar de enige wetenschappelijk onderbouwde en erkende opleiding in de Benelux.

Onze website zal steeds groeien en bijgewerkt worden, wij trachten om de meest recente informatie toegankelijk te maken.

Heeft u vragen, tips, aanvullingen of andere voor ons interessante informatie? Stuur deze dan naar info@bloedzuigertherapienederland.nl Wij zijn er bijzonder dankbaar voor en nemen, indien gewenst, contact met u op.

Geplaatst in Geen categorie.

2 reacties

  1. Beste Sabine, graag wil ik mij opgeven voor de bloedzuigerkursus. Ik ben zelf homeopaat en ik heb al 30 jaar een praktijk met complementaire geneeskunde. Ik ben zelf aangesloten bij de VNT en ik behandel mensen en dieren en voornamelijk paarden.
    Met name ben ik geïnteresseerd om de bloedzuigers te gebruiken voor de paarden.
    Aangezien ik een aantal klanten heb waarbij het fijn zou zijn om de behandeling met bloedzuigers spoedig te starten wil ik heel erg graag weten wanneer de eerstvolgende kursus is.
    Met vriendelijke groet Eveline Hekkenberg

    • Beste Eveline, we hadden technische problemen met onze site, vandaar dat we nu pas kunnen reageren. Ik zag dat je een van de laatste plaatsen hebt kunnen krijgen, van harte welkom op onze basiscursus in september! Het wordt een fantastisch weekend, dat kan ik je nu al beloven, tot dan, hartelijke groet, Sabine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *