Agenda

Meerdere keren per jaar bieden wij cursussen, workshops en de basisopleiding aan.

De basisopleiding vindt altijd plaats in het weekend in het Integraal Gezondheidscentrum te Zaltbommel.

Het bestaat uit twee dagen. Op de zaterdag geven wij interactieve theorie content en op de zondag wordt er praktijkles gegeven. Wij houden rekening met een maximaal aantal deelnemers om de bestmogelijke aandacht en sfeer te kunnen creëren. De deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

Voor professionals, die de methode willen verdiepen en in de praktijk toepassen, is er een derde dag verplicht, dit is de certificatiedag. Op deze aanvullende dag, die in overleg met de deelnemers gepland wordt, moet iedere therapeut casuïstiek presenteren die in de vorm van intervisie besproken en bediscussieerd gaat worden. Deze dag kan worden afgesloten met een certificaat als “Hirudotherapeut”

De deelnemers moeten voldoen aan een aantal criteria:

  • beschikken over medische basiskennis op HBO niveau
  • nog in een erkende opleiding zitten of reeds afgestudeerd in het therapeutisch vak bezig zijn
  • in het bezit zijn van een geldig EHBO diploma (bijvoorbeeld hier te behalen)

Zaterdag/zondag, 5 en 6 juni 2021

De eerstvolgende basis-cursus staat gepland voor zaterdag en zondag, 5 en 6 juni 2021. Klik hier voor meer info en inschrijving.

Zomer 2021

Elk jaar organiseren wij exclusief voor onze deelnemers, een uitstapje naar de kwekerij in Biebertal/Frankfurt. Dit event wordt privé georganiseerd en duurt 1 dag. Veel deelnemers kiezen voor een overnachting ter plekke ivm de reistijd, waardoor op de avond voor de excursie een gezellige bijeenkomst plaats vindt.

september 2021

De najaarscursus (tweedaagse basiscursus) wordt georganiseerd in september 2021. Wilt u vooraf inschrijven op de mailinglijst en op de hoogte gehouden worden van de meest recente info? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!